Tarieven

De kosten van uw boekhouding en/of aangiften kunnen soms onverwacht hoog uitvallen. Met name hoge uurtarieven kunnen zich aan het eind van het jaar opstapelen tot een vervelende verrassing. Als klant is dit natuurlijk onwenselijk. Onze tarieven zijn niet alleen uitermate helder, maar ook nog eens zeer concurrerend. Met name voor kleine bedrijven en eenmanszaken is deze prijsstelling bijzonder interessant. OdaFiscal onderscheidt zich daarom met een transparante werkwijze en vaste prijsafspraken. Afhankelijk van de behoeften van uw onderneming en de branche waarin u actief bent, kunnen wij u een offerte op maat aanbieden.

Bij onze tarieven zijn alle reguliere diensten inbegrepen, u krijgt dus achteraf geen facturen voor meerwerk, jaaraangiftes of reguliere adviezen. Vraag gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan. Geef via het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk aan welke werkzaamheden u van ons verwacht en wat uw situatie is. Uiteraard bestaat er altijd de mogelijkheid voor een gesprek om de offerte vrijblijvend te bespreken. In dit gesprek leggen we uit wat we voor u kunnen betekenen, hoe wij te werk gaan en wat wij van u als ondernemer verwachten. 

Bel 085 06 07 804

Heeft u een vraag over de tarieven? Stel gerust uw vraag via het contactformulier. Wij zullen u het antwoord z.s.m. terugmailen. Voorafgaand aan een offerte zal altijd een kort telefonisch gesprek plaatsvinden.
Scroll naar top